(FOTO) „Bez kompromisa i straha“ Selak poručio da su IZBORI U TESLIĆU jednako važni kao oni u Banjaluci

(FOTO) „Bez kompromisa i straha“ Selak poručio da su IZBORI U TESLIĆU jednako važni kao oni u Banjaluci

Predsjednik Socijalističke partije Srpske, Goran Selak, prisustvovao je radnom sastanku Opštinskog odbora SPS u Tesliću, na kojem su razmatrani ključni prioriteti za dalji razvoj opštine i unapređenje kvaliteta života svih naših sugrađana.

Tom prilikom, Selak je istakao značaj Teslića kao jedne od ključnih sredina za političku poziciju cijele Republike Srpske.

– Teslić je posebno važna sredina jer će pobjeda našeg zajedničkog kandidata, Nedeljka Kerića i zamjenika načelnika Slavena Jelića u predstojećoj izbornoj utakmici imaće dalekosežne poslijedice i predstavljaće demonstraciju jedinstva u odbrani interesa Republike Srpske bez kompromisa i straha. Teslić je tu, rame uz rame sa Banjalukom na slijedećim izborima po svojoj važnosti i nije slučajno SPS u oba grada ključni faktor – naglasio je Selak.

SPS Teslić
FOTO: USTUPLJENA

Nedeljko Kerić, kandidat Socijalističke partije Srpske i Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za načelnika Teslića, aktivno učestvuje u definisanju konkretnih planova i projekata koji će doprinijeti ostvarivanju ciljeva razvoja opštine.

Njegova stručnost i posvećenost već su prepoznati među građanima Teslića, a podrška SPS i SNSD pokazuje značaj koji ove stranke pridaju Tesliću kao strateškom mjestu u Republici Srpskoj.

Nedeljko Kerić
FOTO: USTUPLJENA

Nedeljko Kerić

– Socijalistička partija Srpske nastavlja sa aktivnim radom u svim opštinama Republike Srpske, sa jasnim fokusom na poboljšanje uslova života svih građana, i sa posebnim naglaskom na Teslić, koji će uz podršku Nedeljka Kerića i naših partnera, postati primjer uspjeha i zajedništva – saopšteno je iz ove stranke.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This