Novogodišnja forma ušla je i medju ugljevičke prvačiće

Novogodišnja forma ušla je i medju ugljevičke prvačiće

Stiglo je vrijeme za najsvečanije trenutke – proslava Nove godine i kraj prvog polugodišta kao potvrda uspjeha i znak da je jedan period prepun aktivnosti i dešavanja završio.

Prijateljstvo i zajedništvo koji su izgrađeni tokom ove godine, podsjetnik su da je uspjeh učenika potpun. Bilo je mnogo zanimljivih časova i mnoštvo zabavnih, kreativnih i edukativnih školskih dana.

Prvačići su roditelje danas iznenadili i obradovali sjajnom zabavom. Oni su pjevali, igrali i recitovali pokazavši fantastičnu energiju zajedništva i drugarstva.

„Na ovaj dan se održavaju nezaboravni susreti, ostvaruju se najdraže želje, moguća su najnevjerovatnija čuda. U školskim proslavama njegujemo zajedništvo, kreativnost, maštu, različitost, povjerenje i drugarstvo. Sve one lijepe stvari koji predstavljaju najljepše „začine“ školskog života. Oni su i prilika da jedni druge upoznamo u drugačijem svijetlu, da rastemo zajedno, da budemo neko drugi, da se smijemo jedni sa drugima“-rekla je učiteljica Dubravka Mitrović.

Iskreni dječiji osmjesi, ponos roditelja i zadovoljstvo učiteljice najbolje oslikavaju šta je sve urađeno u prethodnom periodu i na koji način.

(ISTOK)

CATEGORIES
Share This