TOM KRUZ ODBIO 5 ULOGA Filmovi su postali VELIKI HITOVI, ali glumac nije htio da učestvuje u njima

TOM KRUZ ODBIO 5 ULOGA Filmovi su postali VELIKI HITOVI, ali glumac nije htio da učestvuje u njima

U karijeri često donosimo odluke koje će se odraziti na ostatak radnog vijeka, a na to nisu imuni ni glumci.

Štaviše, Tom Kruz puno puta je morao da odluči koju će ulogu prihvatiti, a koju odbiti. Ono što ga izdvaja od ostalih je da je uglavnom donosio dobre odluke.

Iako iza sebe ima zavidnu karijeru i teško je pobrojati sve uspješne filmove u kojima se pojavio, Kruz je poznat i po ulogama koje je odbio.

Prvi put je to učinio 1984. godine kada mu je stigla ponuda da dokaže svoje vještine na plesnom podiju u “Footloose” Herberta Rosa. Međutim, Kruz to nije želio, pa je Kevin Bejkon na kraju izabran za ulogu Rena Mekormaka.

Kruz je odbio i glavnu ulogu u erotskoj drami “Indecent Proposal” Adrijana Lajna. Priča o ljubavi, bogatstvu i moralnim izborima nije bila dovoljna da nagovori Kruza da prihvati posao, pa je na kraju pripala Vudiju Harelsonu.

Potom je 1997. Tom Kruz odbio da se pojavi u filmu “Donnie Brasco”, pa je uloga tajnog agenta FBI na kraju pripala Džoniju Depu.

Za ovu ulogu drugi glumac je bio nominovan za Oskara

Rasel Krou osvojio je nominciju za Oskara za najboljeg glumca za ulogu u filmu “A Beautiful Mind” Rona Hauarda. Riječ je o biografskom filmu o briljantnom, ali problematičnom matematičaru Džonu Nešu. Međutim, ta je uloga prvo bila ponuđena Kruzu, koji ju je odbio.

Na kraju, Tom Kruz odbio je i Marvel. Trebalo je da bude Iron Man, ali je odbio ulogu legendarnog superheroja, čime je otvorio vrata Robertu Dauniju Mlađem, piše Index.

CATEGORIES
Share This