Cetinje: Naprava eksplodirala ispod blindiranog vozila

Cetinje: Naprava eksplodirala ispod blindiranog vozila

Drecun i Mašanović prema saznanjima „Vijesti“ u eksploziji nijesu povrijeđeni. Život im je spasilo to što su se vozili u blindiranom vozilu sa visokim stepenom zaštite

Pripadnici „kavačkog klana“ Nikola Drecun i Igor Mašanović bili su u automobilu „audi“ ispod kojeg je večeras u naselju Bajice na Cetinju aktivirana eksplozivna naprava, nezvnično saznaju „Vijesti“ u policiji.

Drecun i Mašanović prema istim saznanjima „Vijesti“ u eksploziji nijesu povrijeđeni.

Život im je spaslo to što su se vozili u blindiranom vozilu sa visokim stepenom zaštite.

Prema saznanjima „Vijesti“ Mašanović i Drecun u cetinjskom Odjeljenju bezbjednosti prijavili su da je na njih, dok su se vozili kroz Bajice, bačena eksplozivna naprava.

Mašanović se zajedno sa Mariom Miloševićem i Vukanom Vujačićem optužnicom Višeg državnog tužilaštva tereti da je umiješan u ubistvo Radomira Đuričkovića koje se dogodilo 10. oktobra 2016. i da je tada doveden u opasnost život Milorada Radulovića.

Drecun je 11. novembra napustio Istražni zatvor. Specijalno državno tužilaštvo tereti Drecuna da je dio višečlane kriminalne grupe koju su, prema njihovim navodima, formirali Radovan Mujović i Budvanin Vasilije Rafailović. Ta grupa se tereti za više krivičnih djela, među kojima su ubistva i ubistva u pokušaju.

(Vijesti.me) Foto: Screenshot/TV Vijesti

CATEGORIES
Share This