Oglas u BiH: Nudim uslugu rentanja vozačke dozvole (FOTO)

Oglas u BiH: Nudim uslugu rentanja vozačke dozvole (FOTO)

Neobičan oglas pojavio se na platformi za kupovinu i prodaju OLX-u, gdje je jedan Sarajlija nudio mogućnost rentanja vozačke dozvole.

Uhvatio vas je radar, dobili ste kaznu oduzimanja vozačke na 30 dana? Sigurno vam je “palo na pamet” da kažete da je neko drugi vozio, ili odgodite oduzimanje za mjesec koji vam odgovara. Sličnog razmišljanja je bio i jedan mladić kome je sinula ideja da renta svoju vozačku dozvolu, pa kaznu koju ste vi počinili, dobije on, čak i u slučaju oduzimanja vozačke.

Naravno, za sve ovo morate platiti, piše Crna-hronika.

Foto: Crna-hronika

– Trenutno nemam vozilo i nudim uslugu rentanja vozačke dozvole za žrtve sistema koje su obavezne služiti kazneni rok. Cijena po dogovoru, javite se privatnom porukom – objavio je mladi Sarajlija svoj oglas na OLX-u.

Oglas je objavljen danas 11.4.2023. godine, a za veoma kratko vrijeme broj osoba koji je pogledao ovaj oglas bio je 1014, piše Crna-Hronika.

Nedugo zatim, vjerovatno zbog prijave, oglas je skinut sa ove platforme za kupovinu i prodaju.

– Pozdrav! Hvala Vam za prijavljivanje artikla “Rentanje vozacke vozacka dozvola kazna kazne 30 dana” kao OLX.ba zloupotrebu. Artikal je uređen, korisnik opomenut, a Vi nagrađeni – stoji u obavještenju iz OLX-a.

Crna-hronika

CATEGORIES
Share This