Na nastupu zvijezdi „Granda“ pao krov na glavu

Na nastupu zvijezdi „Granda“ pao krov na glavu

Zvijezda „Granda“, Nemanja Đurđević prisjetio se neprijatnih situacija na nastupima, te je otkrio da mu je na jednom slavlju pao krov na glavu.

Dešavalo se svašta da pada na mojim nastupima, padale su čaše, flaše… Bilo je neko nevrijemene i pao mi je krov na glavu, ali nisam bio povrijeđen. To je bilo na nekom privatnom veselju u Valjevu, radili smo ispod pokrivene bašte i krenula je jaka kiša i valjda krov nije mogao da primi tu vodu, samo je odjednom sve palo. Voda je pala direktno na struju, bila je po klavijaturama, muzičarima… Samo smo se sklonili u stranu i ja sam tog dana završio sa pjevanjem, prisjetio se pjevač, pa otkrio da u posljednje vrijeme najčešće nastupa sa koleginicama.

„U posljednje vrijeme dosta radim sa Aleksandrom Bursać, sa Cipkom i Ninom Jovanović. Sve tri su sjajne, ali Cipka pravi najbolju energiju, tu nema greške, ona kad grune to je eksplozija energije“, priznao je Nemanja, piše Grand Onlajn.

„Što se tiče nespavanja, već sam navikao zbog posla, tako da neće bi smetati navikavanje na još jednu bebu. Nadam se da ću imati neku protekciju kao ‘radio si, pa ne moraš’. Kćerkica je najviše nestrpljiva, ona jedva čeka batu, već zna kako će da se zove. Imali smo dva, tri imena u opticaju, ali Iskra je to već izabrala“,rekao je.

(Grand Onlajn) Foto: Grand Onlajn

CATEGORIES
Share This