Policija došla do novih otktića: Ovaj dokaz mogao bi biti ključan u rješavanju ubistva Ane Volš

Policija došla do novih otktića: Ovaj dokaz mogao bi biti ključan u rješavanju ubistva Ane Volš

Istražitelji su pronašli mali djelić kosti na testeri koju je Brajan Volš navodno bacio u kontejner nakon što je ubio svoju suprugu Beograđanku Anu Volš, navodi se u sudskim dokumentima.

Kako se navodi u dokumentima, još uvijek se čekaju rezultati DNK analize, kako bi se utvrdilo da li pripada Ani Volš. Ukoliko se dokaže da pripada nestaloj Beograđanki, to će biti ključan dokaz protiv njega tokom daljeg suđenja.

Brajan se u četvrtak pojavio na sudu, prvi put otkako je optužen po nekoliko tački optužnice za ubistvo svoje supruge.

On se izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice, a policija još uvijek nije pronašla njeno tijelo.

Među dokazima koji su prikupljeni je i testera koja je pronađena u kontejneru prekoputa kuće njegove majke u Svampskotu u Masačusetsu, kao i ključevi od automobila, Anina kartica za vakcinaciju, sat, Guči ogrlica za koju se zna da ju je Ana nosila, kao i “Hunter” čizme, crna “prada” torba i kratki crni kaput, navodi se u dokumentima koji su objavljeni 27. aprila.

Policajci su tokom istrage takođe pronašli i prostirke koje su, kako im se čini, bile u dnevnoj sobi u kuhinji porodice Volš u Kohasetu, a na kojima su bile svijetlo smeđe mrlje.

Prije nekoliko dana objavljene su i tri fotografije sa nadzornih kamera na kojima se vidi kako nosi opremu za čišćenje, kao i veliku kesu za smeće.

Na jednoj fotografiji vidi se kako Brajan gura kolica u prodavnici “Rockland Home Depot” 8. januara između 16.12 i 16.52.

Neki od artikala koji su uočeni u kolicima su tri krpe i četke, dvije velike prozirne cerade, dvije trake, zaštitni skafander, kanta za brisanje, tri kante sa poklopcima, nož, zaštitne naočare, dvije kese sode bikarbone i sjekira, navodi se u sudskim dokumentima.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This