Vujošević vjeruje u prolaz Partizana „Rekao sam da će biti 3:0, sada je drugačije“

Vujošević vjeruje u prolaz Partizana „Rekao sam da će biti 3:0, sada je drugačije“

Ttener Duško Vujošević, koji je sada savjetnik u SC Derbiju vjeruje da Partizan može da savlada Real i da prođe na Fajnal-for Evrolige.

On je prije 13 godina sa ekipom Partizana uspio da napravi baš takav uspjeh, a sada misli da je velika prednost što je trener Partizana Željko Obradović.

– Prijateljima sam ranije rekao da će Partizan eliminisati Real sa 3:0. Međutim, sada je drugačije, snaga Reala mnogo zavisi od toga u kakvom je stanju Tavares. Iskusniji igrači Reala su malo prezreli, a mlađi tek treba da dostignu nivo kvaliteta. Ogromna prednost Partizana u ovoj seriji je Željko Obradović, a ekipa igra s velikim kvalitetom, strašću i u transu. Navijači su prepoznali tu energiju, toliko prodatih sezonskih karata, pa su sad išli da ih čekaju u pola šest ujutru – rekao je Vujošević za Kurir.

On dodaje da je siguran u prolaz Partizana.

– Siguran sam da će se plasirati na fajnal-for, a tamo je sve moguće jer vidite po dosadašnjim rezultatima da su ekipe u ovoj fazi izjednačene. Radujem se, naravno, prisustvujemo ispisivanju istorije – zaključio je Vujošević, piše B92.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This