Oglasila se drugarica nestale Novosađanke

Oglasila se drugarica nestale Novosađanke

Dragana je prva izašla iz vode i uputila se ka mestu gde su sedele kako bi skupila njihove stvari, kada se okrenula shvatila je da Iva nije izašla za njom. Tada sam pokušala da je ugledam sa obale, ali nje nije bilo, odmah sam prijavila nestanak – rekla je kroz suze.

Prijateljica Ive Balog kojoj se gubi svaki trag jutros oko 4 časa iza ponoći, otkrila je okolnosti pod kojim je nestala ova lepa Novosađanka.

Kako je rekla, u blizini plaže bila je proslava sa koje su odlučile da se odvoje, pa su sele malo dalje odatle i u jednom trenutku odlučile da plivaju u plićaku.

– Ušle smo da plivamo u plićaku, a u jednom momentu je krenula da nas nosi struja, pa smo odlučile da izađemo – kazala je zabrinuta Dragana.

Dragana je prva izašla iz vode i uputila se ka mestu gde su sedele kako bi skupila njihove stvari, kada se okrenula shvatila je da Iva nije izašla za njom.

– Tada sam pokušala da je ugledam sa obale, ali nje nije bilo, odmah sam prijavila nestanak – rekla je kroz suze.

Preplašena devojka nada se najboljem, a u potragu za nestalom uključili su se i ronioci Žandarmerije.

Podsetimo, Novosađanka Iva Balog nestala je jutros oko 4 časa iza ponoći, a prema informacijama koje je njena sestra podelila na društvenim mrežama, Iva je poslednji put viđena na plaži Oficirac u Petrovaradinu i kupala se u reci.

Posle toga joj se gubi svaki trag.

Kako se saznaje, porodica i prijatelji nestale Ive okupili su se na mestu gde joj se izgubio svaki trag.

– Jako smo zabrinuti, molim sve koji saznaju bilo šta da prijave – kazali su Ivini prijatelji.

Kurir.rs/Telegraf/ Foto: Facebook

CATEGORIES
Share This