Totenhem se kocka sa Ligom šampiona

Totenhem se kocka sa Ligom šampiona

Fudbaleri Sautemptona i Totenhema podijelili su danas bodove na „Sent Meri“ stadionu u okviru 28. kola Premijeršipa odigravši neriješeno 3:3. To ne odgovara klubu iz Londona jer se kocka sa ulaskom u Ligu šampiona iduće sezone.

Prvo poluvrijeme utakmice nije slutilo da ćemo gledati pravi spektakl u nastavku budući da su gosti tek u prvoj minuti sudijske nadoknade stigli do vođstva golom Pora.

Sjajno drugo poluvrijeme otvara već u prvoj minuti Adams koji pogađa za 1:1, a onda je uslijedio period utakmice koji je pripao Totenhemu.

Prvo je Hari Kejn u 65. minuti ponovo doveo „Pijetlove“ u vođstvo, a devet minuta kasnije pogađa i Perišić pa se tada činilo da spasa za domaće nema.

Ipak, tri minute kasnije prvo Volkot smanjuje rezultat, a u trećoj minuti sudijske nadokande Vord-Praus zakucava loptu u mrežu iz penala za konačnih 3:3.

Totenhem je tako produbio krizu budući da su ostvarili samo jednu pobjedu u posljednjih pet ligaških utakmica te se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji Premijeršipa. S druge strane, Sautemptonu je ostao na posljednjem mjestu.

U narednom kolu Totenhem gostuje Evertonu, dok će Sautempton u goste Vest Hemu.

(Nezavisne)

CATEGORIES
Share This