„Na Marakani se dešavaju čuda“ Mladi vezista Zvezde vjeruje da mogu srušiti Siti

„Na Marakani se dešavaju čuda“ Mladi vezista Zvezde vjeruje da mogu srušiti Siti

Mladi vezista Crvene Zvezde Marko Stamenić jedan je od najboljih igrača u ekipi trenera Baraka Bahara od starta sezone.

Reprezentativac Novog Zelanda ljetos je stigao na “Marakanu”, a juče je zajedno sa saigračima trijumfalno prosavlio 60. rođendan najvećeg stadiona u zemlji. Zvezda je u šestom kolu Super lige sa 2:1 bila bolja od Novog Pazara.

– Proslava 60. rođendana Marakane je bila sjajna, navijači su me još jednom oduševili i to je ono čime sam inspirisan najviše u Zvezdi. Ta strast s kojom nas ljudi podržavaju je nevjerovatna i zato moramo da težimo ka što boljoj igri. Vjerujem da imamo mnogo prostora za napredak. Čeka nas reprezentativna pauza, potom se prvenstvo zahuhtava, a kreće i Liga šampiona o kojoj svi pričamo i kojoj se radujemo – rekao je Stamenić.

Posebno se iščekuju utakmice protiv prvaka Evrope Mančester sitija. Stamenić je u dresu Kopenhagena već igrao protiv “građana”. Slavio je Siti u Mančesteru, dok je utakmica u glavnom gradu Danske bilo neriješeno. Mladi fudbaler se ne plaši ekipe Pepa Gvardiole, naprotiv, vjeruje da je sve moguće u duelima sa velikim favoritom, navode Sportske.net.

– Tada sam bio igrač Kopenhagena i odigrali smo dvije različite utakmice protiv Mančester Sitija. Jednu smo izgubili, ali u Danskoj je bilo neriješeno i zaista smo pružili dobru partiju. Ono čime ću se voditi protiv Mančester Sitija, ali i ostalih rivala u  Ligi šampiona je da nema odustajanja. Moramo čitavu utakmicu da budemo fokusirani i da pokušamo da iskoristimo greške rivala. Na Marakani se dešavaju čuda, već sada znam kakvu atmosferu prave naši navijači i radujem se mečevima Lige šampiona. Vjerujem da će stadion biti krcat na svakoj utakmici – zaključio je Stamenić.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This