Đoković: Hoću da osvajam najveće turnire na svijetu

Đoković: Hoću da osvajam najveće turnire na svijetu

Jedan od glavnih razloga zašto sam jedva čekao da se vratim u Australiju je moj učinak ovde, zaista volim da igram na Rod Lejver areni, izjavio je danas najbolji srpski teniser Novak Đoković na konferenciji za medije pred početak turnira.

Nakon što je preskočio jednu godinu na australijskom grend slemu, Đoković, koji je četvrti nosilac, počeće turnir protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene.

 Đoković se osvrnuo na grend slem titule koje je osvojio u karijeri.

 „Zato igram i dalje tenis profesionalno, jer želim da budem najbolji. Hoću da osvajam najveće turnire na svetu. Nema tajne po tom pitanju. Ne postoji ništa veće od ovoga. Imaš četiri Grend slema koji su istorijski najveći događaji u ovom sportu“, izjavio je Đoković.

 Dodao je da mu se sviđa kakve su mu šanse na turniru.

 „Treniram jako kao i svako ko je ovde. Ima mnogo mladih koji su veoma gladni i koji hoće pobedu. Hoće da ti skinu skalp na velikom terenu. Znam to. Iskustvo jer sam već bio u ovom mi pomaže jer tada imam pravi pristup da radim stvari na pravi način jer znam da kada sam spreman igram najbolje i na ovom terenu imam sjajne šanse protiv svakoga“, zaključio je Đoković.

(Tanjug foto: Anadolu agency

CATEGORIES
Share This