Stari jarani stigli u Palatu: Mišković i Đurić kod Dodika (VIDEO)

Stari jarani stigli u Palatu: Mišković i Đurić kod Dodika (VIDEO)

Kamera BN televizije zabilježila je dolazak Miškovića i Đurića, kao i ulazak na zvanični ulaz Palate predsjednika Republike Srpske.

Miroslav Mišković, osnivač i predsjednik kompanije Delta Holding i Dragan Đurić, vlasnik Zekstra grupe, jutros su izgleda došli u nenajavljenu posjetu predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, jer iz Kabineta predsjednika nije bilo najave za ovu posjetu.
Kamera BN televizije zabilježila je njihov dolazak, kao i ulazak na zvanični ulaz Palate predsjednika Republike Srpske.
Pošto posjeta nije zvanično najavljena iz Kabineta predsjednika Republike Srpske, nije ni poznat razlog posjete.
Mišković i Đurić su se dovezli u automobilu marke „Mercedes Benz“, u kome se vozi upravo Dodik, a u njihovoj pratnji je bila i službenica iz Odjeljenja za odnose s javnošću u Palati predsjednika Republike Srpske.
To potvrđuje da je Dodik beogradskim kontraverznim tajkunima poslao službeni automobil, kao i predstavnike svog kabineta da ih dočeka u Banjaluci.
Inače treba podsjetiti da je Dodik i sa Miškovićem i sa Đurićem od ranije imao poslovne veze i da su one često u ovdašnjoj javnosti izazivale razne kontraverznosti.
Ovaj sastanak je samo potvrda da u Srpskoj sve odluke se donose na jednom mjestu, sada u Kabinetu predsjednika Republike Srpske.
(BN) Foto: BN
CATEGORIES
Share This