Zloupotreba mog imena na lecima gdje se poziva na nasilje

Zloupotreba mog imena na lecima gdje se poziva na nasilje

Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta održala je konferenciju za medije, povodom poziva građana za proteste večeras zbog regulacionog plana gdje se briše škola, a planira zgrada, u naselju Aleja Centar.

„Poziv i protesti postoje, ali iz kuhinje Draška Stanivukovića, koji je je podmetnuo poziv za proteste gdje je stavljen logo Narodnog fronta i moje ime i poziva se na nasilje“, izjavile je Trivić i dodala:

„Građani su tu u potpunosti u pravu, a moje ime je zloupotrijebljeno na ovim lecima na kojima piše da tu ne treba da se upisuje škola….. Jadno je čime se gradonačelnik bavi, i pozivam institucije da ovo ispitaju, ovo je krivično djelo.“

Takođe, kako je navela, sporna je sjednica Skupštine na kojoj treba da se mijenjaju regulacioni planovi i mijenja zemljište između grada Banjaluka i sinova Nenada Stevandića, po kojem će njegovi sinovi platiti gradsko zemljište, kako kaže, samo 8.660 KM.

„Stanivuković ovim dijeli gradsku zemlju šakom i kapom, a izgleda da se to radi, jer se ne planira ostati na toj funkciji pa da se krčmi dok se još može. Takođe, grad u strogom centru grada mijenja parcele sa Aragosta Investom za neke parcele u Vrbanji koje su njive.

Misle da mi ovo nećemo vidjeti. Ima tu još mnogo toga, izmjena regulacionog plana Kastel gdje se nekome nešto štima. Onda se tu nešto kao PDP i SNSD prepucavaju, a zajedno za sve glasaju kada to treba“, naglasila je Trivić.

Oni su jedna, kako kaže,  „beton“ koalicija, sve ostalo je predstava, pPrepucavaju se oko vrtića i subvencija, ali ne svađaju se oko zamjena parcela i tema gdje tajkuni ubiru porez.

„Objavljujem rat tajkunima i neće imati pristup Gradskoj upravi“, poručila je Trivić.

(BN) Foto: BN

CATEGORIES
Share This