SDS: Petkoviću, vrati mandat!

SDS: Petkoviću, vrati mandat!

Pošto je odbornik Aleksandar Petković prethodnih godina bio poznat kao kritičar onih koji su izdali stranku i sa sobom odnosili stranačke mandate, očekujemo da pokaže da on nije jedan od tih „papaka“, kako je i sam nazivao te ljude, i da stranci vrati mandat, poručili su iz Кomisije za provođenje unutarstranačkih izbora Gradske organizacije SDS Banjaluka.

Napominju da je Petković svoju karijeru u stranici proteklih godina upravo gradio na tvrdnji da je on taj koji nije, niti će, izdati istovremeno upućujući salve uvreda na računu odbornika koji su, kako je i sam govorio, prodali stranku.

To, kako kažu u banjalučkom SDS, Petkovićevu izdaju čini još većom, jer se pokazalo da je svjesno i proračunato zloupotrebljavao atmosferu ogorčenosti prema izdajnicima stranke, da bi i sam na kraju postao kao oni.

„Petkoviću sada je prilika da pokažeš da si drugačiji, dosljedan i častan. Ne dozvoli da budeš samo još jedna recka u plejadi papaka koji su postali oličenja nemorala našeg društva“, navodi se u saopštenju Кomisija za provođenje unutarstranačkih izbora GO SDS Banjaluka.

Oni su pozvali odbornika Petkovića da vrati mandat stranci.

Petkoviću poručuju da ne može preko noći pogaziti ono u šta se kleo, a odmah nakon toga obećavati društvo u kojem će se poštovati moralne i ljudske vrijednosti.

„Da bi se zadobilo povjerenje ljudi treba na vlastitom primjeru pokazati da su čast i obraz ispred ličnih interesa. Odborniku Petkoviću ovo je odlična prilika da svojim primjerom pokaže da je on taj kojeg treba slijediti i da će on i u budućnosti biti neko ko će biti spreman da se žrtvuje za opšti interes i da se neće voditi isključivo ličnim i sebičnim interesima”, navodi se u saopštenju.

(BN) Foto: BN

CATEGORIES
Share This