Trivićeva: Simbioza Stanivukovića i SNSD u kući Milanovića

Trivićeva: Simbioza Stanivukovića i SNSD u kući Milanovića

Slušam lažnog predsjednika kako kritikuje obnovu kuće Milanovića, vidim transparente da je to Draškov kriminal. Jeste kriminal, ali Draškov i SNSD-ov.

minimalno pola od 5 miliona maraka koje su uložene u obnovu kuće Milanovića, poručila je na društvenim mrežama Jelena Trivć, kandidat opozicije za gradonačelnika Banjaluke.

 Obnovu je radila famozna firma Korićanac, ista ona firma koja je dobila 2,8 dunuma zemlje kod Borčevog stadiona za samo 200.000 KM. U Banjaluci se priča da je firma Korićanac gradila vilu kod Euroherca. Čija je ta vila?! – kaže Trivićeva.

Pita, otkud se sad, kad je sve gotovo, sin Bude Stankovića, koji je direktor RUGIP-a sjetio da nisu riješeni imovinsko-pravni odnosi na zemljištu na kojem se nalazi kuća Milanovića?!

– Sad kad je posao završen. Koliko je ko “dobar” u obnovi kuće Milanovića?! Koliko je Dodikovo, koliko Stanivukovićevo, koliko od Korićanca?! Ne kažem da je nije trebalo obnoviti, i nije sporna obnova koliko je sporno što je posao koštao 5 miliona. Grad treba biti lijep, ali prioriteti se moraju postaviti – ističe Trivićeva.

Prema njenim riječima, očigledno je bilo bitno naduvati cijenu obnove kako bi pola završilo u privatnim džepovima, a ne u brojnim prioritetima Banjaluke kao što su, naglašava, vodosnabdijevanje, javni vrtići ili infrastruktura u brojnim naseljima.

– Ovi iz SNSD bi malo da glumataju borbu i da nema simbioze. Nije baš narod toliko naivan, a ima nas i koji sve pratimo – poručuje Trivićeva.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This