(FOTO) Đokić u Šekovićima: Jaka lokalna zajednica – jaka Srpska!

(FOTO) Đokić u Šekovićima: Jaka lokalna zajednica – jaka Srpska!

Socijalisti su uvijek radili u interesu Šekovića i na poboljšanju životnih prilika građana i sa time će i nastaviti.

Poručio je predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić, na radnoj večeri sa članovima Opštinskog odbora SP Šekovići.

SP je uvijek bila vidljiva u Šekovićima. Bitna je stalnost političkog djelovanja, a to je slučaj sa nama ovdje – rekao je on.

sp šekovići
sp šekovići petar djokić

On je istakao da Socijalistička partija u ove izbore ulazi sa idejom potrebe ekonomskog osnaživanja svake lokalne zajednice i Republike Srpske u cjelini.

Jaka svaka lokalna zajednica znači i jaku Republiku Srpsku koja se razvija i razvojem odolijeva svim pritiscima – istakao je Đokić.

Predsjednik Opštinskog odbora SP Šekovići Sretko Gužvić rekao je da je cilj ove partije, na predstojećim lokalnim izborima, osvajanje dva odbornička mandata.

-Smatramo da je uz naš rad i energiju taj cilj dostižan. Važno je da do njega dođeno i tako dobijemo priliku da gradimo, razvijamo i poboljšavamo uslove za život – rekao je Gužvić.

sp šekovići
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

On je naveo da Šekovići imaju velike potencijale za razvoj u oblasti turizma, stočarstva, organske proizvodnje hrane zbog netaknute prirode, ali da se prije svega mora stvarati ambijent da mladi ljudi imaju mogućnost da rade, ostaju i zasnivaju porodicu.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This