„MG Mindu“ milion KM za održavanje saobraćajne signalizacije u Banjaluci

„MG Mindu“ milion KM za održavanje saobraćajne signalizacije u Banjaluci

Grad Banjaluka će u naredne četiri godine preduzeću „MG Mind“ iz Mrkonjić Grada platiti 1,1 milion maraka za održavanje saobraćajne signalizacije.

„MG Mind“, u vlasništvu Mladena Milanovića Kaje, izabran je kao najpovoljniji od tri ponuđača čije su ponude bile prihvatljive.

Kako je navedeno u obavještenju o nabavci, okvirni sporazum bi trebao biti zaključen na četiri godine, a „MG Mind“ će imati obavezu da održava horizontalnu saobraćajnu signalizaciju na ulicama i lokalnim putevima na području Banjaluke.

Osim mrkonjićkog preduzeća, bile su prihvatljive i ponude firme „Delić Signalizacije“ iz Bihaća, i grupe ponuđača koju su činili „Fortis grupa“ i „Kozaraputev“ iz Banjaluke.

Gradska komisija za javne nabavke je na dan otvaranja ponuda konstatovala da je „MG Mind“ ponudio da održava saobraćajnu signalizaciju za 1.399.905 KM, „Delić signalizacija“ za 1.399.998 maraka, „Kozaraputevi“ su tražili 1.399.846 KM, dok je najjeftinija bila ponuda firme „GREEN TEAM GROUP“ iz Banjaluke koja je tražila 1.392.300 KM, ali ju je grad ocijenio neprihvatljivom.

Nakon e-aukcije je najjeftinija bila ponuda preduzeća „MG Mind“ i iznosila je 1.015.000 KM, te su time od „Kozaraputeva“ koji su ponudili da ovaj posao odrade za 1.020.000 KM bili jeftiniji samo 5.000 KM.

CAPITAL: B.Ninković

CATEGORIES
Share This