Zahvaljujemo Opštini Bileća – poklonjeni udžbenici mnogo znače!

Zahvaljujemo Opštini Bileća – poklonjeni udžbenici mnogo znače!

Opština Bileća obezbijedila udžbenike za osnovce od petog do devetog razreda

„Prijatno smo iznenađeni ovakvim postupkom Opštine Bileća. Ovo je velika pomoć i mnogo nam znači, posebno ove godine kada se finansijska kriza najviše osjeti.

Zahvaljujemo načelniku opštine Bileća, kao i njegovim saradnicima“, izjavila je majka tri osnovca, kojima je samo za udžbenike potrebno izdvojiti mnogo više od njene čitave plate.

Udžbenici su poklon Grada Banja Luka i danas su dostavljeni u Bileću, tačnije u Sportsku dvoranu gdje se mogu preuzeti 17, 18. i 21. avgusta od 9 do 14 časova. Prilikom preuzimanja, na uvid je potrebna đačka knjižica.

Načelnik Odjeljenja za privredu, društvene djelatnosti i inspekcijske poslove Ognjen Kapor, zahvalio se Gradu Banja Luka kao i Marijani Maran, samostalnom stručnom saradniku u Odjeljenju za obrazovanje Gradske uprave Banja Luka, koja je danas bila gost u našem gradu.

„Ovo je vrijedna donacija i zahvalni smo na tome. Siguran sam da pomoć ovih ljudi neće izostati ni u budućnosti, jer smo spremni na svaku saradnju, koja će donijeti dobrobit našim sugrađanima“, izjavio je Kapor.

Načelnik opštine Bileća, Veselin Vujović takođe zahvaljuje donatorima.

„Drago mi je što možemo bar ovoliko olakšati roditeljima, od kojih nažalost, većina nema redovna primanja.

Siguran sam da će naši osnovci usvojiti korisno znanje i u narednoj školskoj godini, jer se još uvijek možemo pohvaliti sa talentovanom, vrijednom i vaspitanom djecom.

ISTOK

CATEGORIES
Share This