Bileća: Kroz zanimljive radionice promovišu humanost – Humanitarna organizacija „Hrišćani za Hrišćane“ opet na visini zadatka

Bileća: Kroz zanimljive radionice promovišu humanost – Humanitarna organizacija „Hrišćani za Hrišćane“ opet na visini zadatka

Članovi Humanitarne organizacije „Hrišćani za Hrišćane“ iz Bileće već uveliko pišu jednu pozitivnu i lijepu priču, po kojoj postaju uzor svojim sugrađanima i svijetla tačka u nimalo lakoj svakodnevnici.

Svojom kreativnošću, zanimljivim idejama i velikom željom da pomognu svojim sugrađanima, realizuju razne aktivnosti, kako bi skupili sredstva, kojima će pomoći svojim potrebitim sugrađanima.

Ovih dana su vrijedno radili na organizaciji muzičke radionice pod nazivom „Čarobne note“ za mališane  uzrasta od tri do deset godina. Ovom radionicom obilježili su i Međunarodni dan muzike.

„Motivisani prvom, veoma uspješnom radionicom, organizovali smo i drugu, koja je okupila oko 70 mališana. Djeca su zaista uživala u plesu, koreografijama i svim aktivnostima koje smo za njih pripremili, a na početku samog druženja naš sugrađanin Ljubiša Šarenac je uz gitaru izveo par pjesama“, izjavila je Sanja Salatić član Izvršnog odbora organizacije.

Ovih dana tri porodice su dobile potrebnu pomoć, a dio sredstava izdvojen je za potrebe freskopisanja Hrama Svetog Save, obnovu Crkve Svetog arhangela Mihaila, te izgradnju Crkve Svetog arhangela Gavrila na Bijeloj Rudini.

ISTOK

CATEGORIES
Share This