Oštra Luka: Težak život samohranog oca sa 5-oro djece

Oštra Luka: Težak život samohranog oca sa 5-oro djece

U Budimlić Јapri u opštini Oštra Luka Dragan Štikovac sa petoro male djece živi u teškim uslovima. Supruga mu je nedavno preminula nakon porođaja pa se našao u nezavidnoj situaciji. Djeca Petar, Anastasija, Dušan, Dragana i tek rođeni Nikola odrastaju bez topline pravog doma i nedavno bez majčinog iskrenog zagrljaja

U istom danu, 27. marta, Dragan Štikovac iz Budimlić Јapre kod Oštre Luke sa svojom dječicom radovao se i tugovao. Bili su presrećni kada im je Emina Štikovac rodila sina i brata Nikolu , a onda ih je zadesila zla sudbina. Emina  je nakon poroda koji je obavljen kod kuće, preminula.

„Ona je ujutro u kući rodila. Mi smo dijete okupali i nakon nekloliko njoj je došlo slabo. Zvali smo hitnu i rekli su da će doći za sat vremena pa smo morali autom da je vozimo“, kaže Dragan Štikovac, sada samohrani otac.

On je bez stalnog zaposlenja, a da bi prehranio porodicu radi za nadnice. Najveći oslonac za djecu i Dragana jeste njegova majka Ljubica, koja se zbog ove nemile situacije odlučila da pomogne koliko god je u njenoj moći.

Snježana Milojica, učiteljica u područnoj školi u Marinima, zajedno sa Ljiljanom Ćopić pokrenula je humanitarnu akciju da se pomogne ovoj porodici.

Dobro se dobrim vraća. Ovu dobru djecu ostavljamo u vjeri u dobre ljude koji znaju kako unijeti malo radosti tamo gdje se uselila i caruje tuga.

Kontakt telefon za pomoć: 0038766 / 406-972 Dragan Štikovac

Broj žiro računa: 1613000100479542  Dragan Štikovac ( Raiffeisen bank)

Broj deviznog računa: ( Raiffeisen bank)

 SWIFT CODE: RZBABA2S

ZMAJA OD BOSNE BB

SARAJEVO BIH

IBAN CODE: BA391613000100479542

NAME: DRAGAN ŠTIKOVAC

MARINI 19 OŠTRA LUKA

(BN) Foto:

CATEGORIES
Share This