Sa Ruskim ambasadorom: Crna Gora se vraća sebi

Sa Ruskim ambasadorom: Crna Gora se vraća sebi

Danas sam se, zajedno sa svojim mladim kolegama, sastao sa ambasadorom Ruske Federacije u Crnoj Gori, Vladislavom Maslenikovim.

Dragi ambasadore, izražavam vam zahvalnost što je Rusija na topao i bratski način ugostila naše mlade studente tokom tronedeljnog putovanja i siguran sam da su na dostojan način predstavljali našu zemlju na pomenutom festivalu.
Znam da živimo u vremenu koje trenutno nije medijski naklonjeno Rusiji, ali budite sigurni da svako pravoslavno srce u Crnoj Gori kuca i za bratski ruski narod.
Da moje riječi imaju utemeljenje, govore i poslednja ohrabrujuća istraživanja o padu podrške NATO savezu, koji je zapravo reprezent evroatlantskih “vrijednosti“ u koje se zaklinju brojni crnogorski političari. To je, sa druge strane, najbolja potvrda da se Crna Gora vraća svojim korijenima.
Zbog toga, dragi ambasadore, želim da znate da u našoj mladoj političkoj stranci imate prijatelje i podršku, a našu ljubav prema Rusiji nije moguće kupiti novcem –kako to zlonamjerno tumače pojedini zapadni centri moći u našoj zemlji – jer se ona podrazumijeva.
Moje kolege iz Foruma mladih Slobodne Crne Gore su ambasadoru Maslenikovu uručili crnogorsku trobojku sa kojom su ponosno predstavljali našu zemlju na dalekom istoku.
FB https://www.facebook.com/vladislavdajkovic92
CATEGORIES
Share This