Policija traži ovu ženu, sumnja se da je kopala tunel

Policija traži ovu ženu, sumnja se da je kopala tunel

Portal CdM je objavio da crnogorska policija poseduje fotografije ženske osobe koja je ulazila u stan, kao i da će javnost biti pozvana da pomogne i podrži njenu identifikaciju.

Osumnjičeni koji su kopali tunel ispod zgrade podgoričkog Višeg suda koji vodi do depoa su identifikovani, saopštio je sinoć na TV Vijesti v.d. direktora uprave policije Nikola Terzić.

Kazao je da su četiri lica identifikovana kao osumnjičena i da su državljani Srbije, dodajući da su dva lica još uvek neidentifikovana. Portal CdM je objavio da crnogorska policija poseduje fotografije ženske osobe koja je ulazila u stan, kao i da će javnost biti pozvana da pomogne i podrži njenu identifikaciju.

„Krivičnom prijavom koju će podneti UP biće obuhvaćeno šest lica: M.M. (1970), J.D. (1993), M.V. (1991), V.E. (1991) svi državljani Srbije. Ovom krivičnom prijavom biće obuhvaćena i dva NN lica, gde još uvek prikupljamo određene dokaze ali mislim vrlo brzo da ćemo imati identitet i ta dva lica. Jedno od njih je lice sa falš lične karte“, rekao je Terzić koji skrinšot lične karte dostavio Televiziji Vijesti.

Zamolio je građane ukoliko imaju informaciju o ovoj ženskoj osobi da obaveste policiju.

„Sada očekujem pomoć građana u smislu davanja informacije službenicima policije ukoliko znaju ime i prezime ove ženske osobe. Ova ženska osoba jeste lice sa fotografije, ali nisu njenu podaci. To je lažni dokument, ali je fotografija, na osnovu saslušanih lica u istrazi, potvrđeno da je to identična fotografija. Ova ženska osoba je jedno od lica koja je učestvovala u ovim kriminalnim aktivnostima“, istakao je Terzić.

Naglasak koji je imala ova ženska osoba u komunikaciji sa svedokom, izjava nije bila jasna i ukazivalo je da je lice iz Srbije ili Bosne i Hercegovine. Akcenat kojim je govorila nije bio crnogorski.

Kurir.rs / Cdm Foto: Screenshot TV Vijesti

CATEGORIES
Share This