Policija traga za Drecunom zbog ubistva na Cetinju

Policija traga za Drecunom zbog ubistva na Cetinju

Osumnjičeni za aktiviranje eksplozivne naprave na Cetinju u kojoj su stradala dva, a povrijeđena tri lica je identifikovan ali je u bjekstvu zbog čega nije moguće saopštiti njegov identitet, izjavila je viši državni tužilac Danka Ivanović Đerić.

„Dobili smo rezultate koji neosporno ukazuju na učešće jednog lica protiv kog će biti podnijeta krivična prijava. To lice se trenutno nalazi u bjekstvu“, navela je ona.

Đerićeva je na konferenciji za novinare u Podgorici saopštila da je ovo velika opomena da institucije moraju raditi zajedno.

Vršilac dužnosti direktora Uprave policije Aleksandar Radović rekao je da je za pohvalu što su u ovako kratkom periodu rasvijetlili ovo krivično djelo.

Dvije osobe stradale su 20. juna od eksplozije koja se oko 9.00 časova dogodila kod Sportskog centra na Cetinju. Stradali su Petar Kaluđerović i Dragan Roganović.

Kaluđerović je stradao na licu mjesta, a Roganović je naknadno podlegao povredama, dok su povrijeđeni Mihailo Borozan, Tanasije Jovanović i Desanka Vujović.

Vijesti“ saznaju da policija traga za Nikolom Drecunom, zbog sumnje da je direktni izvršilac dvostrukog ubistva na Cetinju.

(BN/Srna)  Foto: Vijesti.me

CATEGORIES
Share This