Novak Đoković kupio vilu u Crnoj Gori koja vrijedi milione (FOTO)

Novak Đoković kupio vilu u Crnoj Gori koja vrijedi milione (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković kako kupio je vilu u Crnoj Gori, u mjestu Ljuta, koja vrijedi milione.

Naime, Đoković je pazario nekretninu u blizini vile svog prijatelja Jugoslava Karića koji mu je i pomogao da izabere idealnu oazu mira u Crnoj Gori, gdje voli da boravi ljeti kada mu to obaveze dozvoljavaju.

Kako Blic saznaje, vila je u odličnom stanju, međutim, Đokovići žele da je urede u potpunosti po svojoj mjeri i posebnim afinitetima, zbog čega su sada tu radovi u toku.

Posjed srpskog tenisera sličan je zdanjima u luksuznom naselju Ljuta, nalazi se na obali mora i izlazi na svoju privatnu plažu.

FOTO: IVANA MIKIĆ/RINGIER
FOTO: IVANA MIKIĆ/RINGIER

– Tačno je, Đoković je u Ljutoj kupio vilu. To je ogromno imanje sa kućom koje izlazi na mora. Svi ovdje imaju svoju privatnu plažu. Jugoslav Karić mu je našao vilu poput svoje što ima. Trenutno su tu radovi. Ništa ne fali tom velelpnom zdanju, samo žele da bude još bolje – tvrdi dobro obavešten izvor za Blic.

FOTO: IVANA MIKIĆ/RINGIER
FOTO: IVANA MIKIĆ/RINGIER

Da podsjetimo Đoković je boravio u Crnoj Gori u Herceg Novom, gdje je oduševio fanove. Naime, Đokovića su u Herceg Novom na svakom koraku presretali fanovi koji su tražili da se slikaju sa njim, a on ih je “častio” i čašicom prijatnog razgovora.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This