CG na nogama nakon što je bivši policajac počinio zločin

CG na nogama nakon što je bivši policajac počinio zločin

U podgoričkom naselju Tološi pola sata iza ponoći došlo je do stravičnog zločina kada je bivši policajac M. D. (51) ubio svoju suprugu V. D. (49) i njihovog maloletnog sina M. D. (12), dok se njihova maloletna ćerka spasla tako što je pobegla kroz prozor, saznaje Кurir.

– Čula se sinoć buka iz njihovog stana, a ubrzo su se začuli u pucnji. Isprva nismo znali da se dogodio zločin, iako je sve naslućivalo na to. Šokirani smo što je M. D. to uradio, jadni oni – kaže za Кurir komšija ova porodice.

– Svađa je bila žučna, i uglavnom su se čuli glasovi roditelja,a ponekad i glas dečice. U jednom trenutku M. D. je uzeo oružje i počeo da ubija svoje ukućan, a njegova ćerka kad je videla kako je otac ubio majku i brata u pidžami je navodno, iskočila kroz prozor i na taj način je uspela da se spase.

Кako dalje navodi naš sagovornik, ona se povredila prilikom skoka, ali je uspela da pobegne i pozove pomoć.

– Jadno dete… Gledala je kako joj otac ubija majku i brata. M. D. je potom ubio i sebe – kaže naš sagovornik i objašnjava:

– Znali smo da imaju neke probleme, ali odlučiti da ubiješ celu svoju porodicu je van svake pameti.

Podgorička policija i dalje dežura ispred zgrade u kojoj se sinoć dogodio jeziv porodični zločin. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje zločina.

(Kurir)

CATEGORIES
Share This