Bratić: Ako hoćete da postignete nešto važno, neki viši zajednički cilj, lično morate da zaboravite

Bratić: Ako hoćete da postignete nešto važno, neki viši zajednički cilj, lično morate da zaboravite

Vesna Bratić, bivši ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta, izjavila je da je saglasna sa stavom jednog od lidera Demokratskog fronta (DF), predsjednikom Demokrtaske narodne partije (DNP) Milanom Kneževićem, po pitanju podrške kandidatima u potencijalno drugom krugu izbora za predsjednika Crne Gore.

„Nisam član DF, nisam član DNP (imali smo čak i sukobe, nije davno bilo, svi se sjećaju ). Pokušavam da na ličnom primjeru pokažem da u politici ako hoćete da postignete nešto važno, neki viši zajednički cilj, lično morate da zaboravite… pa se sjetite kad to lično ne bude ugrožavalo opšte“, napisala je Bratić na Fejsbuku.

Ona je objavila i dio Kneževićevog današnjeg saopštenja, u kojem je pozvao predstavnike Demokratske Crne Gore i Pokreta Evropa sad da potpišu sporazum da se u drugom krugu predsjedničkih izbora podrži anti-DPS kandidat, nezavisno od toga da li to bude Andrija Mandić (DF), Aleksa Bečić (DCG) ili Jakov Milatović (PES).

„Ja sam saopštio da ćemo mi kao Demokratski front i kao koalicija Za budućnost Crne Gore u kampanji pozvati sve kandidate koji su protiv Mila Đukanovića, liše Draginje Vuksanović Stanković, da sjednemo za sto i da potpišemo sporazum i da ćemo mi, ukoliko u drugi krug uđe Bečić, podržati Bečića, ukoliko uđe Milatović, podržati Milatovića, ali da tražimo i od Milatovića i od Bečića da podrže Andriju Mandića“, naveo je Knežević.

Bratić je dodala da u potpunosti podržava Kneževićev predlog.

„Ja sam saglasna s Milanom Kneževićem. A posebno za ovo ‘liše Draginje Vuksanović Stanković’. Ma kao da sam ja pisala“, objavila je Vesna Bratić.

(IN4S)

CATEGORIES
Share This