Bio na lažnom bolovanju punih 35 godina!

Bio na lažnom bolovanju punih 35 godina!

Karlo Kani je još od davne 1980. godine, pa sve do momenta kada je stekao sve potrebne uslove za penzionisanje, bio navodno bolestan

Karlo Kani po zanimanju rudar iz Italije je uspeo uz pomoć lekara da prevari državu Italiju! Pitate se kako? Karlo je još od davne 1980. godine, pa sve do momenta kada je stekao sve potrebne uslove za penzionisanje, bio navodno bolestan!

Tako je Karlo Kani, još od 1980. godine, i to zbog klaustrofobije otišao na bolovanje znači punih 35 godina! Sa „bolovanja“ se nikad nije ni vratio na posao, prenosi portal “zanimljivostidana.com”.

Promoćurni rudar Karlo je direktno s bolovanja otišao u penziju, 2006. godine. Što je još bizarnije i otkačenije, Karlo jedva da je radio u rudniku nekoliko dana pre nego što je otišao kod doktora da se žali kako mu je teško na poslu.

„Rudarstvo mi se nikad nije svidelo. Priznajem, došao sam do penzije ne radeći nikad ništa. Uvek sam radio sve što sam mogao samo da ne bih sišao u jamu. U tome su mi dosta pomogli ovi naši doktori“ izjavio je Karlo.

Karlo je, tokom 35 godina, na razno razne načine se izvlačio kako bi produžio bolovanje – počev prvo od klaustrofobije, pa preko hemoroida, amnezije, a kada mu je ponestalo bolesti, utrljao bi ugljenu prašinu u oči kako bi izgledao bolesno.

„Uglavnom sam ostajao kod kuće i slušao džez. Mnogo volim tu muziku. Ipak u poslednjih nekoliko godina uživao sam sedeći na fotelji i ne radeći baš ništa“ priča Karlo.

Mediji u Italiji su jedva dočekali ovaj slučaj, kako bi ukazali na mnoge rupe u zakonu o radu, koje Italijani veoma rado koriste, ne bi li se nekako nakačili na „grbaču države“.

(Buka)

CATEGORIES
Share This