„Automobil miriše na njih“ Hit oglas prodavca starog „fiata“ šokirao je sve (FOTO)

„Automobil miriše na njih“ Hit oglas prodavca starog „fiata“ šokirao je sve (FOTO)

Ako ste ikada nešto prodavali, znate da je jedna od najvažnijih stvari da svoj proizvod predstavite na što bolji način kako bi što prije stigao u ruke kupca.

Tom logikom vodio se i jedan vlasnik “fiat punta 2”, objavivši svoj oglas na jednom sajtu za prodaju automobila, čiji je sadržaj oglasa šokirao sve.

Naime, vlasnik je oglasio prodaju svog automobila marke “Fiat Punto 2” po ceni od 5.000 evra.

Pošto je nakon toga dobio niz kritika i komentara koji su se odnosili na odnos cijene, tipa i godišta auta, te da je u skladu sa tim cijena od 5.000 evra previsoka, vlasnik se zauzeo za sebe i obrazložio razlog tako visoke cijene.

Realno najjača prodaja punta 2002 god za 5000e
by u/razbesneli_kuvar in serbiancringe

Prodavac “fiata” je očigledno upoznat sa popularnošću grupe “Hurricane” i to je iskoristio, te je u svom oglasu napisao da se se njegovim automobilom navodno, vozile članice grupe:

– Što se tiče cijene, cena je takva jer ovaj automobil ima veliku sentimentalnu vrijednost jer su se u ovom automobilu vozile članice grupe “Hurricane” prilikom kvara njihovog kombija kod Bubanj potok pijace. Automobil miriše na njih – napisao je prodavac i dodao:

– Automobil je kao nov, jedini minus ovog automobila je minus klema na akumulatoru. Hvala.

Nakon ove navodne objave vlasnika “fiata” oglasila se i PR služba ove grupe za Telegraf, te šaljivom izjavom objavila istinu:

– Nikada nam se nije pokvario kombi jer ga redovno servisiramo zbog čestih putovanja. Ako ljudi nastave da koriste “Hurricane” kao izgovor i podizanje cijena na proizvode prilikom prodaje moraćemo da im tražimo procenat – izjavila je za Telegraf PR grupe Ana Antonić.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This