„Gdje si, Vučiću“: Protest ispred Predsjedništva Srbije, blokiran saobraćaj (VIDEO)

„Gdje si, Vučiću“: Protest ispred Predsjedništva Srbije, blokiran saobraćaj (VIDEO)

Protest protiv francusko-njemačkog plana u organizaciji takozvanih Narodnih patrola počeo je u srijedu uveče ispred Predsjedništva Srbije.

Protest u organizaciji takozvanih Narodnih patrola protiv francusko-njemačkog plana, počeo je večeras ispred spomenika ruskom caru Nikolaju. Protestu prisustvuje više od 3.000 ljudi, a prisutno je i više vozila policije.

Saobraćaj je blokiran u Ulici kralja Milana između Terazija i Ulice kneza Miloša.

Damjan Knežević iz takozvanih Narodnih patrola je večeras na protestu protiv francusko-njemačkog plana izgovorio “kunem vam se spremni smo za mnogo više od nereda”.

„Niko ko je u SNS više ne može da se zove Srbinom. Gdje si Vučiću, jesi pobjegao u Kragujevac? Kunem vam se spremni smo za mnogo više od nereda, molimo državno rukovodstvo da blokiraju ulazak Kosova bar na mjesec dana da sklonimo ovog izdajnika. Ako ga ne sklonimo večeras“, rekao je on.

Inače u toku dana je kod Dejana Bobočeka iz iste organizacije pronađen jedan karabin sa optikom i pet komada municije, sa kojim se nezvanično uputio na skup. Tokom skupa upućena je i direktna prijetnja ubistvom pod parolom „ko potpiše, njega ubiše“.

Cafe.ba
CATEGORIES
Share This