Umalo ponovo tuča: Lesor odgurnuo igrača Studentskog centra dok je ovaj slavio pobjedu (VIDEO)

Umalo ponovo tuča: Lesor odgurnuo igrača Studentskog centra dok je ovaj slavio pobjedu (VIDEO)

Košarkaši Partizana su izgubili od Studentskog centra 83:84 u prvoj utakmici četvrtfinala ABA lige, a slavlje gostujućeg tima moglo je da preraste u incident zbog poteza Matijasa Lesora.

Nakon turbulentne, ali i čiste, utakmice i velike borbe je podgorički sastav upisao veliki trijumf i napravio korak ka polufinalu regionalnog takmičenja, te na taj način nanio četvrti vezani poraz srpskom klubu, navodi Sportal.

Kako je počelo slavlje i opšte odgurivanje, bek Studnetskog centra Danilo Ivanović je nenamjerno zakačio, odnosno zgazio, Lesora koji je burno odreagovao i odgurnuo Cetinjanina. U prenosu se moglo vidjeti da je Ivanović opsovao Lesora, ali nije fizički odgovorio na potez Francuza čiju će sezonu definitivno obilježiti sjajne partije – ali i ispadi.

https://twitter.com/EyeDeadeye/status/1658187921227145221?s=20

Ove sezone je Lesor jedan od najboljih i najkonfliktnijih igrača Partizana. Francuz je bio akter dva najveća incidenta ove sezone i imao je zapaženu ulogu, najprije kada je pesnicom sa leđa udario Filipa Petruševa nakon pobjede u “vječitom derbiju” zbog čega je srpski košarkaš čak davao izjavu u policiji, a onda je takođe sa leđa o pod otresao Džanana Musu u opštoj tuči košarkaša Partizana i Reala posle druge utakmice četvrtfinalne serije Evrolige.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This