„Trebalo je to da završimo i ranije“ Uroš Stevanović nakon drame protiv Japana ne vidi problem

„Trebalo je to da završimo i ranije“ Uroš Stevanović nakon drame protiv Japana ne vidi problem

Vaterpolisti Srbije nisu oduševili na otvaranju Olimpijskog turnira, jer su poslije velike drame slavili protiv Japana sa 16:15.

Zbog toga poslije meča selektor vaterpolista Uroš Stevanović smatra da treba da se analizira duel protiv Japana i da se već okreću okršaju u drugom kolu protiv Australije.

– Ušli smo u utakmicu kako treba, otvorili smo na pravi način. Japan ima specifičan stil vaterpola, kojem moraš da se prilagodiš. U nekim trenucima smo žurili, izlazili iz dogovora, ali to je za analizu. Pobjeda je najvažnija, pobijediti u prvom kolu. Okrećemo se već utakmici s Australijom. Pobjedom sam zadovoljan, igrom u nekim dijelovima. Trebalo je to da završimo i ranije. Razumijem da u ovakvoj utakmici imamo toliko izbačaja, ali ne razumijem da ekipa Japana nema nijedan kontrafaul cijelu utakmicu zbog njihovog stila igre – rekao je Stevanović.

Osvrnuo se i na meč protiv „Kengura“, piše B92.

– Australija je tradicionalno nezgodan protivnik i na OI i na SP, imali smo duela koje smo okretali. Mislim da treba da pristupimo kao i protiv Japana. Poznajemo ih sa turnira u Šapcu, nema iznenađenja. Ušli smo u turnir pobjedom, bilo bi lijepo da savladmao i Australiju – rekao je selektor Srbije.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This