Šta bi bilo da je ovo uradio Jokić: Skandalozan potez Adetokumba za novi tripl-dabl (VIDEO)

Šta bi bilo da je ovo uradio Jokić: Skandalozan potez Adetokumba za novi tripl-dabl (VIDEO)

Košarkaši Milvokija savladali su Vašington sa 117:111, a utakmicu je obilježio Janis Adetokunbo, tripl-dablom, ali i jednim potezom koji je bacio sijenku na isti.

Usamom finšu meča, grčki košarkaš je došao do lopte poslije promašene trojke domaćina, da bi potom krenuo ka košu rivala i na dvije sekunde do kraja kada su svi stali, samo udario o tablu i time došao do novog trostrukog dvocifrenog učinka. Pošto mu je nedostajao jedan skok, tako je isti ostvario i utakmicu završio sa 23 poena, 10 skokova i 13 asistencija, navodi Sportal.

https://twitter.com/ActionNetworkHQ/status/1632577950993494017?s=20

Na taj način je najbolji igrač Baksa nastavio trku za MVP titulu ove sezone, ali i uradio nešto zbog čega će vjerovatno biti na meti podsmijeha i što daje argument svima koji govore da se prava košarka u NBA igra tek u plej-ofu.

Janis je predvodio svoju ekipu do pobjede, dok su ga pratili Džejvon Karter sa 20 i Džru Holidej sa 19 poena, a tim iz Viskonsina ima 46 pobjeda i 18 poraza što je najbolji učinak u ligi. Na drugoj strani je Bredli Bil ubacio 33 poena, Kristaps Porzingis je dodao 24, a Dani Avdija 17. Vašington je deseti na Istoku sa 30-34.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This