Kako je Nole usrećio srednjoškolce „Kada upoznaš onoga koji je svijetu pokazao da se rad, trud i čovječnost isplate“ (FOTO)

Kako je Nole usrećio srednjoškolce „Kada upoznaš onoga koji je svijetu pokazao da se rad, trud i čovječnost isplate“ (FOTO)

Završio je Novak Đoković učešće na turniru u Dubaiju u polufinalu, gdje je izgubio od Danila Medvedeva, ostao je tamo dan, dva kako bi se vidio sa svojim prijateljima Viktorom Troickim i Jankom Tipsarevićem koji su takođe u Emiratima, a onda je ipak odlučio da se vrati kući.

Kako Novak ne učestvuje na turnirima u martu, bilo je pitanje šta će on uraditi i koja će poslije Dubaija biti njegova sljedeća destinacija. Da li će doći kući u Beograd ili će otići u Španiju gdje je ljepše vrijeme i gdje može da trenira napolju i priprema se za sezonu na šljaci, navodi Sportal.

Odlučio se ipak za prvu opciju i za dolazak kući jer mu je još uvijek rano da krene da se priprema za prvi turnir na najsporijoj podlozi. Đoković će prvi turnir na šljaci odigrati u Monte Karlu koji počinje 9. aprila, tako da ima sasvim dovoljno vremena da odmori, bude sa porodicom, a potom otputuje u Marbelju.

Po slijetanju na beogradski aerodrom Nikola Tesla, Nole je sreo učenike škole Petro Kuzmjak, koji su krenuli na stručnu praksu. Zamolili su najboljeg tenisera svijeta za sliku, a on im je kao i uvijek ispunio želju.

Fotografija je osvanula na zvaničnom Instagram profilu pomenute Gimnazije u kojoj učenici slušaju nastavu na srpskom i rusinskom jeziku, uz adekvatan opis:

– Ono kad…⁣⁣Putuješ na prvu stručnu praksu.⁣ Prvi put letiš avionom.⁣ Znaš da ćeš uskoro vidjeti more, možda i po prvi put u životu.⁣ Učiš, živiš i skupljaš iskustva.⁣ Vidiš nekog ko je cijelom svijetu pokazao da se vjera u sebe, rad, trud i čovječnost isplate.

Đoković im je poželio sreću u daljem školovanju i poklonio najljepšu prvu uspomenu sa puta na koji su krenuli.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This