FK “Mladost” Gacko: Izabrana nova skupština i radna grupa zadužena za formiranje nove uprave

FK “Mladost” Gacko: Izabrana nova skupština i radna grupa zadužena za formiranje nove uprave

Na juče održanoj Skupštini fudbalskog kluba „Mladost“ Gacko, koja je održana prvi put nakon tri i više godine, članovi Skupštine su upoznati sa stanjem u fudbalskom klubu koje je i u sportskom, a i u organizacionom smislu, u jako lošem stanju. Sada već bivši predsjednik kluba Bojan Mrković je uz neopozivu ostavku upoznao članove Skupštine o radu, a njegov izvještaj nije dobio podršku, uz niz kritika prema dosadašnjoj upravi.

Na Skupštini je izabrano i verifikovano novi saziv Skupštine, a izabran je i novi predsjednik Skupštine.

Za predsjednika je jednoglasno izabran Dušan Adžić. Takođe je izabrana i radna grupa od 5 članova koja ima zadatak da u narednih petnaest dana obavi razgovore sa potencijalnim članovima nove uprave i izabere novog predsjednika kluba.

Dušan Adžić, novi predsjednik Skupštine

Novoizabrani predsjednik Skupštine Dušan Adžić je za naš portal izjavio da je „ozbiljan zadatak pred radnom grupom da obavi razgovore sa svim potencijalnim kandidatima za upravni odbor, da se nađu ozbiljni, odgovorni i ljudi od autoriteta koji ce da uđu u upravu i pokušaju svojim znanjem i sposobnosti da klub vrate na stare staze uspjeha i da se uz obezbjeđivanje adekvatnih uslova za igrače i stručni štab bave i sportskim sektorom i igračkim kadrom koji je u lošem stanju sa posebnim osvrtom na mlađe kategorije.“

ISTOK

CATEGORIES
Share This