Bez promjena na vrhu ATP liste: Đoković i dalje juri Završni masters, a evo gdje je Nadal pred kraj karijere

Bez promjena na vrhu ATP liste: Đoković i dalje juri Završni masters, a evo gdje je Nadal pred kraj karijere

Novak Đoković i dalje je četvrti teniser svijeta, dok se u trci za Završni masters ovog ponedjeljka nalazi na šestom mjestu. Rafael Nadal pred oproštaj od tenisa zauzima 151. poziciju.

Novi ponedeljak novi ATP lista. Ali se poredak u vrhu nije mijenjao.

Janik Siner i dalje je prvi reket svijeta. Italijan na čelnoj poziciji ima 11,920 bodova. Iako će ove sedmice izgubiti 500 poena jer se neće takmičiti u Beču, njegovo mjesto nije ugroženo.

Iza njega su Karlos Alkaras sa 7,120 bodova i Aleksandar Zverev sa 6,795.

Novak Đoković je i dalje na četvrtom mjestu sa 6,210 poena. U borbi za završni masters srpski teniser je na dobrom šestom mjestu, ali će se ove sedmice njegovi najveći konkurenti u trci za turnir u Torinu takmičiti u Bazelu i Beču.

Srpski teniser nije otkrivao kakav je njegov plan do kraja sezone i hoće li igrati još neki zvanični turnir do egzibicije sa Huanom Martinom del Potrom u decembru.

Danil Medvedev je peti sa 5,530 bodova, a iza njega su Tejlor Fric, Andrej Rubljov, Kasper Rud, Grigor Dimitrov i Aleks de Minor.

Pred svoj posljednji turnir – završnicu Dejvis kupa – Rafael Nadal zauzima 151. mjesto. S obzirom da neće igrati do Malage, njegov plasman mogao bi i da se pokvari do odlaska u penziju.

Agencije

CATEGORIES
Share This