Trivić: Ako ste protiv kriminala i režima, glasajte za Srđana Rankića

Trivić: Ako ste protiv kriminala i režima, glasajte za Srđana Rankića

„Srđan Rankić boriće se sa kriminalnom hobotnicom koja je zarobila Republiku Srpsku. Iza kandidata SNSD-a stoji kompletan režim na čelu sa uzurpatorom funkcije predsjednika“, navodi Jelena Trivić i poziva građane Bratunca da podrže Rankića u trci za načelnika Bratunca.

– U nedjelju se održavaju izbori za načelnika opštine Bratunac. Srđan Rankić, jedan je od kandidata za načelnika. Njagova hrabrost nalazi se u činjenici da je uprkos dokazanoj anarhiji i krađama izbora, ipak izašao na crtu kandidatu SNSD-a, stoji u objavi prof. dr. Jelene Trivić.

Ona naglašava da se u nedjelju Rankić neće boriti sa svojim protivkandidatom, Lazarom Prodanovićem iz SNSD_a.

„Srđan Rankić boriće se sa kriminalnom hobotnicom koja je zarobila Republiku Srpsku. Iza kandidata SNSD-a stoji kompletan režim na čelu sa uzurpatorom funkcije predsjednika. Na svojoj koži sam osjetila svu prljavštinu kojom se režim služi. Ali sam svjesna da je režim u velikom strahu“, navela i ona i dodala:

„Na izborima u oktobru pobijedili su uz pomoć političke korupcije i krađe.  Bratunčani se moraju osloboditi straha  glasati po svojoj svijesti i savjesti i čuvati svaki svoj glas. Pobjede su moguće onda kad svako od nas da svoj maksimum. Srđan Rankić je na oktobarskim izborima meni dao podršku, tako da osjećam iskrenu potrebu da stanem uz njega svojim autoritetom i uticajem“.

Ona je pozvala građane Bratunca da daju svoj glas Srđanu Rankiću.

„Pozivam građane Bratunca da daju svoj glas Srđanu Rankiću, jer u borbi protiv režima ne postoje male i velike bitke, borba je svaki dan širom Republike Srpske i samo ako budemo istrajni poslaćemo režim na smetljište istorije“, zakljućila je Jelena Trivić.

(BN)

CATEGORIES
Share This