Tenzije u opoziciji bukte, o preletačima ništa dobro

Tenzije u opoziciji bukte, o preletačima ništa dobro

Svjedoci smo svakim danom, sve više, da tenzija u opozicionim blokovima ne manjka. O opozicionim preletačima u Narodni front Jelene Trivić danima se bruji, a zanimljive detalje je iznijela i članica Glavnog odbora SDS-a Aleksandra Pandurević na svom tviter profilu.

Pandurevićeva se dotakla Aleksandra Trninića, nekadašnjeg kadra SDS-a i narodnog poslanika.

Naime, predsjednica NF-a Jelena Trivić objavila je da Trninić svoj politički put nastavlja u Narodnom frontu. On je kako ističe Trivićeva, iskreno radio za ideju opozicije, mada se njene opozicione kolege s tim ne slažu.

Aleksandra Pandurević navodi da Trninića nije trebalo pustiti blizu SDS-a, te da u svojoj biografiji ima mnogo skandala. Od kojih je jedan, da je nakon izazvanog udesa, iz Službe hitne pomoći pobjegao ne plativši račun, jer se predstavio kao strani državljanin.

IMG 20230524 134237

IMG 20230524 134256

Za više detalja, Pandurevićeva se oglasila za naš portal. Na pitanje da nam detaljnije pojasni situaciju, Pandurevićeva odgovara:

“Trninić je greška prethodnog rukovodstva SDS-a koje je pod plaštom “kadrovske obnove” u prve redove izbacivalo likove poput njega. Trninića nikad nisam upoznala, niti takve ljude puštam blizu sebe. Njegovim odlaskom SDS nije ništa izgubio, naprotiv dobili smo i samo mogu reći ‘hvala Bogu, pa ode, da nas više ne bruka’, ističe između ostalog Pandurevićeva.

U svojoj izjavi, ona nam je rekla da smatra da kao stranka treba da upute javno izvinjenje profesoru Dejanu Kojiću, koji je kako kaže, živio za SDS, a kojeg je tadašnji vrh otjerao zbog jednog Trninića.

“Nisu znali da cijene ljude koji su lojalni stranci i takve su omalovažali zbog proletera koji u stranku padnu s neba”, zaključuje Aleksandra Pandurević.

Naš portal kontaktirao je i Aleksandra Trninića, za njegovu stranu priču.

Na sve ovo, Trninić je imao kratak komentar: “Smiješno. Imao sam predstavu da je ona ozbiljna žena, očigledno sam se prevario.”

Insajder.ba

CATEGORIES
Share This