SNSD NAPOKON PRIZNAO, JAHORINA JE NEDOSTUPNA GRAĐANIMA PALA!

SNSD NAPOKON PRIZNAO, JAHORINA JE NEDOSTUPNA GRAĐANIMA PALA!

„Da nije tužno bilo bi smiješno“, jedino ovako možemo prokomentarisati ,,prijedlog mjera“ Damjana Škipine da, kako kaže, Jahorina bude dostupna Palama i Paljanima, kažu u SDS Pala.

Smiješno je da se Škipina toga sjetio baš sad, pred izbore i to nakon dobijenih rezultata anketa i istraživanja po kojima se jasno vidi da je u golemom zaostatku u trci za načelnika opštine.

Smiješno je, ali i tužno,  što je Škipina priznao ono na šta mi godinama upozoravamo-Jahorina nije dostupna Paljanima, Pale od Jahorine nemaju nikakve koristi!

Smiješno je, ali i bezobrazno, ignorisanje činjenice da je SDS takve mjere predlagao godinama unazad, a prije godinu i po uputili smo Skupštini opštine Pale zvaničan zahtjev, koji je reda radi jednoglasno usvojen, ali po tom pitanju niko nikada nije ništa uradio!

Smiješno je i jadno to što Škipina predlaže mjere u saradnji sa svojim mentorima iz OC Jahorina, koji su ujedno i najodgovorniji što Jahorina nije dostupna Paljanima, što je opljačkana, betonirana, zadužena, što je postala okupljalište i utočište regionalnih kriminalnih klanova….

Tužno je što Škipina koristi svoje funkcije, poslanik i direktor, da bi ispraznim obećanjima i tuđim idejama vodio preuranjenu izbornu kampanju, a još tužnije što ga CIK zbog toga neće kazniti.

Tužno je i ponižavajuće što Škipina smatra da su Paljani budale pa će nasjesti na njihove prljave igre i  lažna obećanja, poručuju iz paljanskog SDS.

ISTOK

CATEGORIES
Share This