“Ostajemo opozicija svim lošim pojavama” Trivićeva poručila da Narodni front neće biti dio NIJEDNOG OD DVA BLOKA u Banjaluci

“Ostajemo opozicija svim lošim pojavama” Trivićeva poručila da Narodni front neće biti dio NIJEDNOG OD DVA BLOKA u Banjaluci

Poručila je ovo predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić komentarišući mogućnost formiranja skupštinske većine u Banjaluci.

Ona je podsjetila da je Narodni front osvojio dva odbornika i to je kapacitet koji imaju u Skupštini grada.

– Nećemo biti dio ni SNSD-ovog bloka, niti bloka koji će pokušati okupiti Stanivuković, jer je naša platforma na kojoj smo dobili povjerenje birača bila da su to dva identična bloka u smislu nezakonitog rada, zapošljavanja bez konkursa, kriminalnih radnji, zloupotrebe javnih resursa u svrhe političke kampanje, itd – istakla je Trivićeva.

Prema tim biračima koji su im pružili povjerenje, kako dodaje, NF mora biti dosljedan i dosljedno voditi sve one politike koje su predstavljali u kampanji, a koje su se ticale prvenstveno odbrane gradske imovine i odbrane interesa građana.

– Zato nam ne pada na pamet da s onima koji su radili mnoge stvari nezakonito i protiv interesa Grada i građana, gradimo bilo kakve većine. Ostajemo opozicija svim lošim pojavama, a svoj glas daćemo onim prijedlozima koji budu od koristi za građane kako je to bio slučaj u prošlom mandatu – navela je Trivićeva.

Dodaja je da odazivanje odbornika na poziv za konsultacije sa gradonačelnikom, ni u kom slučaju ne znači nikakvo pravljenje koalicije s njim.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This