Može ti se Milorade, razradio si tehniku i stil, ali zapamti, ništa ne traje vječno pa ni taj tvoj srednji prst!

Može ti se Milorade, razradio si tehniku i stil, ali zapamti, ništa ne traje vječno pa ni taj tvoj srednji prst!

„Izvinite da sve nas priupitam, pa kada je Dodik uopšte spustio taj srednji prst? Otkako se dokopao vlasti taj prst stoji podignut, i nema namjeru da ga spusti, a znate li zašto, zato što smo mu sve to mi svi zajedno dozvolili“, konstatovao je gradonačelnik Bijeljine.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović nije iznenađen nedavnim primitivnim potezom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika kada je vetaranima posljednjeg rata u BiH, bivšim pripadnicima VRS, pokazao srednji prst.

On se čudi zbog čega je javnost ostala u čudu i zgrožena time što je Milorad Dodik pokazao srednji prst borcima Republike Srpske.

„Izvinite da sve nas priupitam, pa kada je Dodik uopšte spustio taj srednji prst? Otkako se dokopao vlasti taj prst stoji podignut, i nema namjeru da ga spusti, a znate li zašto, zato što smo mu sve to mi svi zajedno dozvolili“, konstatovao je gradonačelnik Bijeljine.

Petrović je na društvenim mrežama osvježio pamćenje vraćajući se u prošlost opisujući Dodikove „uspjehe“ zbog kojih on nije iznađen na njegovo posljednje primitivno ponašanje kada ih je bilo i ranije:

Opisujući lik i djelo Milorada Dodika, Petrović je naveo sledeće:

– Zemlja koja je krvlju natopljena i životima srpskih heroja odbranjena,  na svom čelu već dvije decenije ima dezertera koji se sumnjiči za šverc duvana u vrijeme kada se u rovu i na minskom polju branio kućni prag, porodica, zemlja i narod!

 Za posljednje dvije decenije, Republiku Srpsku je napustilo u potrazi za hljebom više Srba nego što je u odbrambeno-otadžbinskom ratu ubijeno!

 Čovjek je došao na američkim tenkovima na vlast, ljubeći skute i noseći najveći buket Olbrajtovoj, a danas se izdaje za američku žrtvu!

 Čovjek je ponavljao razred u srednjoj školi i bez problema upravlja ovom zemljom, dok najveći umovi su nam proterani u inostranstvo ili ćute i rade za najniže plate u regionu i Evropi. I ne samo što je on kao ponavljač nad svima nama, već što je na rukovodeća mjesta najvećih firmi, ministarstava i ustanova postavio mediokritete kojih se svaki normalan narod stidi!

 Na izborima 2022. godine fabrikovao je svoju pobjedu, on ponavljač nad profesoricom ekonomije, doktorom ekonomskih nauka, studentom generacije, proglasio se CIK predsjednikom. I nije to problem, problem smo mi, koji smo se povukli poslije protesta, koji smo ostavili Jelenu Trivić i nismo se borili za ono što je ona dobila legelano, nismo pokazali karakter i poklekli smo!

 Vrijeđao nas, ismijavao nas, nazivao raznoraznim nakaradnim imenima, psovao nas, psovao nam majku, i sada se mi čudimo što je on podigao srednji prst!?

 Čovjek ne zna riječ engleskog jezika, ne razumije se kada govori ni svoj maternji jezik, ali je zato vodio brojne “diplomatske debate“.  Od Republike Srpske stvorio je geto, izolovao nas, učinio siromašnijim entitetom, zaduženijim entitetom i sve to traje ne godinu, ne četiri, ne deceniju, već dvije decenije!

 Za vrijeme svoje dugogodišnje vladavine uspio je da otvori par benzinskih pumpi, par kilometara auto-puta, uruči ključeve od memljivih stanova,  ali zato je razvio do tančina šatorsku feštu prenoseći je čak i na parastose gdje ne tako rijetko zapjeva, usavršio je “šmekerski“ hod po pisti sa rukama u džepovima i skupim stilizovanim naočarima koje vrijede koliko tri ljekarske plate.

 Od otcepljenja do otcepljenja, od granica do granica, naš je Milorad “nacionalno blago“ teško par milijardi.

Na kraju gradonačelnik Bijeljine kaže da „ne boli nas što smo mi siromašni nego što je on milijarder u najsiromašnijoj zemlji u Evropi“.

„I mi se pitamo što je on pokazao borcima srednji prst, pokazao je on nama mnogo više, samo ili smo slijepi, ili smo kukavice ili smo jeftini i pohlepni pa ne vidimo! Može ti se Milorade, razradio si tehniku i stil, i sada je lako da se bahatiš, ali dobro zapamti,  ništa ne traje vječno pa ni taj tvoj srednji prst“, poručio je Petrović na društvenim mrežama.

Uz ovu objavu Petrović je objavio i fotografiju Milorada Dodika, na kojoj piše: „Nacionalno blago Republike Srpske“.

 (BN) Foto: Ilustracija

CATEGORIES
Share This