Mato Vujović na čelu bilećkog SDS-a (Foto)

Mato Vujović na čelu bilećkog SDS-a (Foto)

Vrijedi se boriti za poštene, vrijedne i nepotkupljive ljude kakve ima Srpska demokratsk a stranka

Na Skupstini Srpske demokratske stranke, koja je večeras održana u bilećkom Domu kulture, izabran je predsjednik Opštinskog odbora kao i novi Opštinski odbor SDS-a.

Prvi čovjek bilećkog SDS-a Mato Vujović, jednoglasno je izabran.

„Vrijedi se boriti za poštene, vrijedne i nepotkupljive ljude, kakve ima Srpska demokratska stranka. Zbog takvih ljudi sam i odlučio da prihvatim ovu funkciju, koja nije nimalo laka, posebno danas kada se pokušavaju uništiti prave vrijednosti našeg društva. Ali, mi nećemo odustati od borbe za one vrijednosti koje je Srpska demokratska stranka njegovala od svog osnivanja.


Samo oni koji nisu sposobni da idu tim pravim putem, će „preletjeti“ u neku drugu „sredinu“ koja će im pomoći da brže dođu do ostvarivanja ličnih interesa i drugih sujetnih ciljeva.

Siguran sam da ću sa ljudima koji zaista imaju sve kvalitete i sposobnosti da djeluju u odboru čiji sam predsjednik, uspjeti da za prioritete postavim obrazovane, vrijedne, poštene i nepotkupljive ljude, kakvih mi u bilećkom SDS-u zaista imamo mnogo.

Posebno mi je zadovoljstvo sto su večeras sa nama i osnivači SDS-a, koji su zajedno sa mojom porodicom postavili čvrste i zdrave temelje jednoj stranci koja uprkos svemu opstaje, opominje ali i obavezuje sve nas da istrajemo i savladamo iskušenja.


U ime novog Opstinskog odbora i u svoje lično ime zahvaljujem se svima koji su nam ukazali povjerenje.
Siguran sam da ćemo zajedno doci do našeg konačnog cilja“, izjavio je novi predsjednik OO SDS-a Bileća Mato Vujović.

Skupštini su prisustvovali predsjednik Koordinacionog odbora IJ 9, Nenad Abramović i načelnik opštine Ljubinje Stevo Drapić, predstavnici koalicionih stranaka i drugi gosti.

ISTOK

CATEGORIES
Share This