„Samo Banjaluka može zaustaviti opšti sunovrat“

„Samo Banjaluka može zaustaviti opšti sunovrat“

Republika Srpska nije plijen za lično bogaćenje nego mjesto na koje na kojem će živjeti i odrastati naša djeca i unuci. Banjaluka je bila i mora ostati pokretač promjena koje će spriječiti sunovrat u koju nas godinama gura aktuelna vlast.

Poručio je ovo na tribini SDS Banjaluka u naselju Zalužani, Željko Raljić, predsjednik GO SDS Banjaluka i nosilac odborniče liste SDS.

On je kazao da je ova tribina pokazala da su Banjalučani prepoznali dosljednu i bezkompromisnu  borbu SDS za interes običnog čovjeka.

„Svojim primjerom smo pokazali da funkcije i lični interes ne smiju biti ispred ideala i ubjeđenja i po tom se razlikujemo od drugih. Čistog obraza izlazimo pred ljude i ne trebaju nam koncerti, šatori sa pečenjem i autobusi ljudi sa strane kako bi smo imali dobar odziv na naše događaje“, rekao je Raljić.

Suština našeg program je da svakom čovjeku povećamo kvalitet života u naselju u kojem živi.

„Rekonstrukcija sadržaja u centru ne može nadomjesti činjenicu da se kvalitet života u naseljima pogoršava. Praksa brisanja dječijih igrališta i zelenih površina iz regulacionih planova mora biti zaustavljena. Moramo ispraviti nepravdu prema djeci kojoj je betonsko stubište jedini prostor za igru i naći rješenje kako bi smo bar donekle ispravili nanesenu štetu“, rekao je Raljić.

Poručio je da problem sa nedostatkom vode u Zalužanima, Kuljanima, Ramićima i Dragačaju  mora biti riješen.

„Svjesni smo da to nije moguće uraditi preko noći, ali ja vam dajem riječ da ću dati zadnji atom snage da se to uradi. Očekujem se da ćemo imati dovoljan broj odbornika kako bi smo u Skupštini grada bili presudan faktor i da bi smo mogli riješiti ovaj ali i druge probleme u Gradu“, istakao je Raljić.

(BN)

CATEGORIES
Share This