Lazar Radan sa Trga slobode krenuo u kampanju za gradonačelnika Trebinja

Lazar Radan sa Trga slobode krenuo u kampanju za gradonačelnika Trebinja

Zajednički kandidat opozicije za gradonačelnika Trebinja Lazar Radan danas je simbolično, sa Trga slobode, krenuo u kampanju za slobodno Trebinje i sve građane. Skupa sa kandidatima za odbornike Za pravdu i red liste Nebojše Vukanovića, kao i Srpske demokratske stranke, Partije demokratskog progresa i Narodnog fronta, koji su u isto vrijeme bili na Trgu, danas je Lazar ukratko predstavio ciljeve a sutra od 19 čadova na prvoj tribini ispred Mjesne zajednice Zasad, biće predstavljen program i kandidati za odbornike četiri opozicione liste.

Sloboda nema cijenu, slogan je sa kojim Lista za pravdu i red izlazi na lokalne izbore ove godine, a u njemu je najbolje sažeta simbolika naše borbe, jer narod najviše vapi za slobodom i pravdom. Ponosan sam na cijelu ekipu, siguran sam da ćemo ostvariti cilj a ti je da Lazar Radan bude novi gradonačelnik Trebinja i da Lista za pravdu i red ima najviše odbornika u Skupštini grada Trebinja.

Sutra od 19 časova je prva tribina Lazara Radana i opozicije u Zasadu, a novina je što će kandidati na tribine ići pješke, sa početka ulice Kralja Petra prvog oslobodioca, gdje je u 18 časova okupljanje, a malim litijama i maršom slobode simbolično želimo osloboditi građane ucjena, terora i zastrašivanje odlazećeg vlasti.

U nastavku pogledajte video prilog i obraćanje Lazara Radana na početku kampanje….

Nebojsavukanovic-blog

CATEGORIES
Share This