Lopare: Potpisani Ugovori za nove projekte Omladinske banke

Lopare: Potpisani Ugovori za nove projekte Omladinske banke

Opština Lopare i Fondacija „Mozaik“ su organizovali potpisivanje Ugovora sa neformalnim grupama mladih koji će u ovoj godini realizovati društveno korisne projekte kroz program Omladinske banke.
Odobreno je 8 projekata, a ukupna vrijednost iznosi 21.400 KM.

Projekti se sufinansiraju iz sredstava Opštine Lopare i Fondacije Mozaik.

„Opština Lopare će i ove godine izdvojiti određena finansijska sredstva za realizaciju projekata koji su korisni za našu zajednicu. Na ovaj način pružićemo podršku mladim ljudima koji se kroz aktivizam bore za stvaranje boljih uslova života na području opštine Lopare“ rekao je načelnik Opštine Lopare dr Rado Savić.

Potpisivanju Ugovora su prisustvovali načelnik Opštine Lopare dr Rado Savić, direktor programa OB BiH Željko Pauković, menadžer programa OB BiH Sanja Kojić, predsjednica OB Lopare Željka Savić, kao i predstavnici neformalnih grupa mladih čiji su projekti odobreni i koji će uskoro biti realizovani.

Željko Pauković je izjavio da Omladinska banka BiH već dvanaest godina uspješno sarađuje sa opštinom Lopare, te da je u proteklom periodu realizovano 79 društveno korisnih projekata i pokrenuta su dva mikrobiznisa.

Pauković je dodao da je uvijek zadovoljstvo sarađivati sa omladincima iz opštine Lopare koji se kroz zajedničke i korisne projekte bore za lokalnu zajednicu.

(Opština Lopare)

CATEGORIES
Share This