Bileća: ASFALTIRANA KOSOVSKA ULICA „Veselin Vujović je prvi načelnik, koji nam nije tražio ni glasove, ni novac da bi asfaltirao ulicu“

Bileća: ASFALTIRANA KOSOVSKA ULICA „Veselin Vujović je prvi načelnik, koji nam nije tražio ni glasove, ni novac da bi asfaltirao ulicu“

Iako je veoma blizu centra grada, Kosovska ulica u Bileći asfaltirana je tek danas. Stanovnici ove ulice su  čekali asfalt decenijama.

Zahvaljujući Opštini Bileća asfaltiranje se privodi kraju, a stanovnici ove ulice vidno srećni i zadovoljni.

„Veselin Vujović je prvi načelnik, koji nam nije tražio ni glasove, ni novac da bi asfaltirao ulicu. Već dvadeset godina slušamo obećanja raznih političkih partija, posebno pred izbore, kako će nam asfaltirati ulicu. Nismo pristajali na pritiske i ucjene. Ulicu smo prohodnom održavali zajedno, mi mještani. U desetak kuća imamo petnaestero djece, pa će ovo značajno uticati na njihovu bezbjednost“, izjavio je Spaso Kapor, stanovnik Kosovske ulice.

Nikola Bajović, zamjenik načelnika opštine izjavio je da će se u narednom periodu asfaltirati i druge ulice, kao i parking kod Doma zdravlja i pristupni putevi u naselju preko puta zgrade Opštine.

„Za ove radove su obezbijeđena sredstva od oko 100 000 KM, a ova ulica je jedna od najprioritenijih ulica i davno je trebala biti uređena zbog nagiba terena“, izjavio je Bajović.

Dužina saobraćajnice je 240 m, a prilaz kućama su finansirali mještani.

U toku su radovi na izgradnji oborinske kanalizacije u Ulici Dr Krkelića, nakon čega će se raditi i asfaltiranje iste.

ISTOK

CATEGORIES
Share This