Trebinje je dobilo još jedan simbol turizma: U srcu starog grada, osvanula je jedinstvena oaza hedonizma, Spa hotel Integra

Trebinje je dobilo još jedan simbol turizma: U srcu starog grada, osvanula je jedinstvena oaza hedonizma, Spa hotel Integra

Trebinje, jedan od naših najljepših turističkih gradova, dobio je još jedan simbol turizma koji unapređuje cjelokupnu turističku ponudu i ima namjeru da privuče nove turiste i vrati stare. A, riječ je o  novoj oazi hedonizma, smještenoj u srcu starog grada Trebinja – Spa hotelu Integra.

Uz samu obalu rijeke Trebišnjice, smješten je novi spa hotel Integra, neodoljivog izgleda i još impresivnijeg sadržaja.

Kada prilazite samom objektu ostajete impresionirani njegovim vanjskim izgledom, koji je zadržao autentični izgled prilagođen cjelokupnoj arhitekturi starog grada Trebinja.  Prilazeći samom objektu, shvatate da je zaista riječ o jednoj oazi hedonizma, koju osim savršenog spoja modernog i retro izgleda, krasi posebna briga o detaljima. Pa tako na samom ulazu primjetićete hotelski vrt obogaćen zelenilom koje sa sobom nosi miris mora, mira i tišine.

Sa svojih 17 luksuzno opremljenih soba, Spa hotel Integra nudi privatnost i udobnost na visokom nivou. Svaka soba odiše elegancijom i stilom, a pažljivo odabrani detalji asociraju na more, stvarajući opuštajuću i osvježavajuću atmosferu.

Definitivno jedan od najprivlačnijih dijelova hotela je i njegova spa zona, opremljena s dva hidromasažna bazena, savršena za opuštanje i obnovu energije.

Nakon dana provedenog u istraživanju čarobnog Trebinja, gosti se mogu opustiti u luksuznoj dnevnoj sobi za relaksaciju ili se diviti večernjem pogledu na rijeku Trebišnjicu, dok ispijaju čašu svog omiljenog vina u spa zoni, mogli bi reći sa pravim morskim ugođajem, okruženi maslinama i tropskim biljkama.

U neposrednoj blizini Spa hotela Integra, nalazi se i prvi  hotel Integra, tačnije Boutique hotel Integra smješten na samom ulazu u stari grad.

Sadržaj ovog predivnog hotela čini sedam luksuznih soba i dva jedinstvena apartmana, savremeno opremljena konferencijska sala za poslovne sastanke i teambuildinge, te luksuzno opremljen restoran sa neodoljivom ponudom svjetskih i domaćih specijaliteta, zbog kojih se 90% Integrinih gostiju rado vraća.

Gostima oba hotela su dostupne usluge restorana, spa zone, parkinga – uz obaveznu najavu, te još jedne neodoljive atrakcije koja je došla uz novi spa hotel, a to je turističko vozilo koje prevozi putnike sa njihovim prtljagom do spa hotela Integra.

Prilikom vožnje u ovom autiću, gostima je omogućeno na samom startu upoznavanje sadržaja starog grada i prikupljanje prvih impresija o očaravajućem Trebinju.

Na kraju možemo da zaključimo da boravak u ova dva Integrina hotela, Boutique hotelu Integra i Spa hotelu Integra nije samo mjesto za boravak, već destinacija sama po sebi.

Sa svojim jedinstvenim spojem stila, luksuza i udobnosti, predstavlja pravu oazu hedonizma gdje se svaki trenutak pretvara u nezaboravno iskustvo. Uživajte u svemu što ovaj jedinstveni hotel nudi i dozvolite sebi da se prepustite njegovom šarmu i luksuzu.

A. E.

CATEGORIES
Share This