POGINUO LIJAM PEJN Poznati pjevač pao sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu

POGINUO LIJAM PEJN Poznati pjevač pao sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu


Britanski pjevač i nekadašnji član grupe “ One Direction“ Lijam Pejn (31) poginuo je u Argentini, u padu sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu, saopštila je lokalna policija.

Pjevač je preminuo u srijedu u 17 časova po lokalnom vremenu, a policija istražuje okolnosti pada, navodi se u saopštenju.

Pejnovo tijelo policija je pronašla u dvorištu nakon što su se odazvali na poziv da se u hotelu nalazi “agresivan muškarac koji bi mogao da bude pod uticajem psihoaktivnih supstanci”, prenosi Skaj njuz.

Menadžer hotela je rekao da je čuo glasnu buku iza hotela, a kada je policija stigla, ustanovila je da je muškarac pao preko balkona u svojoj sobi, navodi se u saopštenju, prenosi Gardijan

Kako navodi Bi-Bi-Si, pjevač je samo nekoliko sati prije smrti objavio sliku na Snepčetu uz opis: Prelijep dan u Argentina.

Nakon objave vijesti o smrti Lijama Pejna, obožavaoci su počeli da se okupljaju ispred hotela u Buenos Ajresu, a poštu mu odaju i fanovi širom svijeta putem društvenih mreža.

Lijam Pejn je rođen u engleskom gradu Vulverhemptonu 1993. godine, a muzičku karijeru je započeo u britanskom talent-šou programu Iks faktor kada je oformljena grupa ” One Direction”.

Taj bend, koji su osim njega činili Hari Stajls, Nijal Horan, Luis Tomlinson i Zejn Malik, za vrijeme aktivnog perioda od 2010. do 2016. godine je doživio popularnost širom svijeta i bio jedan od najpoznatijih pop bendova mlađe generacije.

Nakon pauze koju su proglasili 2016. godine, članovi benda otpočeli su solo karijere.

Lijam Pejn je u nastavku karijere objavio jedan studijski album, dva mini-albuma, 14 singlova i devet video-spotova.

Nekoliko godina je bio u vezi sa britanskom pjevačicom Šeril Kol sa kojom je 2017. godine dobio sina.

Agencije

CATEGORIES
Share This