„Moji prioriteti ostaju isti – borba protiv kriminala“

„Moji prioriteti ostaju isti – borba protiv kriminala“

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je rekao da je večeras tu da građanima kaže jasno i glasno da je protiv kriminala i korupcije, a da će nastaviti, uprkos opstrukcijama, da njeguje vrijednosti da obrazovanje nema cijenu…

U prepunoj  sali bijeljinskog Centra za kulturu večeras se održava skup „Razgovor sa građanima“, a gradonačelnika Bijeljine Ljubišu Petrovića došli su da podrže v.d. predsjednika SDS-a Milan Miličević, prof. dr Jelena Trivić, predsjednik Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović.

Zajedno su pozvali građane Bijeljine da u nedelju 19. marta izađu na glasanje u velikom broju i pokažu svoju volju. Glas za Petrovića je glas protiv opoziva.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je rekao da je večeras tu da građanima kaže jasno i glasno da je protiv kriminala i korupcije, a da će nastaviti, uprkos opstrukcijama, da njeguje vrijednosti da obrazovanje nema cijenu, da je prioritet briga o najmlađima, kao i o boračkim kategorijama, penzionerima, poljoprivrednicima, a biće nastavljeni i infrastrukturni projekti.

(BN) Foto:BN

CATEGORIES
Share This