Miličević čestitao BN televiziji: Četvrt vijeka izvještavate u javnom interesu

Uredništvu, redakciji i svim zaposlenim u BN televiziji čestitam 25 godišnjicu uspješnog rada uz želje da trajete još mnogo godina na medijskom nebu Republike Srpske kao najgledanija i najuticajnija televizijska kuća, istakao je dr Milan Miličević, v.d. predsjednika SDS.

„Četvrt vijeka trajete i svih tih godina bilježite rast, izvještavate odgovorno i profesionalno u interesu građana često značajnije od onih kojima je zakon dao u zadatak da čuvaju javni interes. Uprkos nasrtajima mnogih moćnika kojima se ne sviđa vaš rad svih ovih godina očuvali ste oreol televizije koja je najgledanija ali i kojoj građani najviše vjeruju“, poručio je Miličević i dodao:

„Posebno treba da ste ponosni na činjenicu da danas, na najveći hrišćanski praznik Vaskrs, kao i u sve velike hrišćanske praznike, u skoro svakom domu Republike Srpske gleda se program BN televizije što je pokazatelj da čuvate tradiciju srpskog naroda i narodno ste ogledalo. U nadi da će vaša televizija trajati još godinama i rasti zajedno sa našom Republikom Srpskom želim vam srećan 25. rođendan“, zaključio je Miličević u rođendanskoj televiziji čestitki BN televiziji.

Sdsrs

CATEGORIES
Share This